Levering af hydraulisk løfteplatform til Bredal A/S

I efteråret 2014 påbegyndte Serman & Tipsmark at bygge og installere hydraulik og den elektriske styring til en meget stor løfte- og vejeplatform til maskinproducenten Bredal A/S nær Vejle.

Platformen er designet således, at en komplet lastbil med sættevogn kan køre ind på platformen og herefter sænkes til den ønskede løftehøjde.

Samtidig udføres der en vejning, før og efter læsning af maskiner, hvorfor den nøjagtige vægt for en komplet forsendelse er dokumenteret hver gang.

 

For Bredal har den nye installation medført en del fordele:

  • Læsningen foregår hurtigere og mere sikkert, idet der reelt ikke er løftehøjde at tage hensyn til

  • Vægten er altid kendt, idet platformen fungerer som vægt

  • Læsningen foregår indenfor i en nyopstillet lagerhal, således at renligheden opretholdes

 

Sidstnævnte er af stor betydning, da der ved forsendelser til bl.a. Australien, hvor en stor del af Bredals produktion går til, er meget strenge krav til renhed på forsendelser ind i Australien (med renhed menes organisk materiale såsom blade og jord - hvis noget sådant kommer med så skal hele containeren desinficeres og det koster penge).

Serman & Tipsmark har leveret en komplet hydraulisk løsning bestående af 1 stk. Hydraulisk Power Unit (HPU), 1 stk. elektrisk styring med veje modul samt 6 større cylindre, som alt sammen er installeret på fabrikken nær Vejle. Platformen bruges flittigt i dag og medvirker til dagligt at optimere læsse processen.

Serman & Tipsmark kan derfor tilføje endnu en tilfreds kunde på deres i forvejen lange liste.