Vi introducerer S&T Highpressure Powerpacks – globalt fokus

Hos Serman & Tipsmark har vi for nyligt gennemgået en produktoptimeringsproces. Det betyder overordnet, at vi har færre modeller end tidligere – men vi dækker stadig behovet for kraftig og fleksibel hydraulisk højtryk.

Vi har arbejdet på at målrette vores produkter og derfor hedder vores højtrykspumper fremover S&T Highpressure Powerpacks.

Overordnet set har vi tre modeller af vores Highpressure Powerpacks: 

Black Tower – Injection serien - 
bruges primært til hydrauliske koblinger

Black Tower – Tension serien - bruges primært til heavy duty hydrauliske boltestræk

Portable Powerpack – Tension serien - bruges primært til service i hydrauliske boltestræk

Under hver af de tre modeller kan vi levere forskellige varianter - for eksempel med forskellige tryk og/eller spændinger.

En af grundene til, at vi har valgt at skære ned i antallet af forskelligt udseende modeller og ændre navnet er, at vi ønsker at lægge et endnu mere globalt fokus på dette Serman & Tipsmark produkt.

Visionen er, at det skal være mere overskueligt for at kunderne hvad vi kan tilbyde - og derved lettere finde frem til den løsning kunden har behov for.

Vi er nu lagerførende i de forskellige highpressure powerpacks og de fleste af varianterne herunder. Derfor kan vi fremover levere powerpacks fra dag til dag.

Service og antallet af forskellige reservedele strømlines ligeledes - hvorfor lagerføring af reservedele også optimeres.

Danske ep tools A/S er forhandler af vores S&T Highpressure Powerpacks i Danmark. Ved forespørgsler om vores produkter i Danmark kan du rette henvendelse til:

Kontaktperson:
Henrik Madsen
+45 40355685
hm@eptools.dk


Vil du vide mere om vores målretning og produktoptimering, kan du altid kontakte os her.