Teknisk service: hele vejen til Kina

Hos Serman & Tipsmark har vi udvidet vores service – helt til Kina. Vi har leveret 4 anlæg til en stor kinesisk leverandør i vindmøllebranchen nær Shanghai. Mere specifikt er det produktionsudstyr, hvori der indgår Serman & Tipsmark hydraulik. Det er med til at sikre at processen er styret og velkendt hele vejen igennem – det minimerer fejl i produktionen. Det er især vigtigt, når der er med meget store og meget kostbare emner at gøre.

Fakta om anlæggene
Helt specifikt er det hydrauliske power units (HPU’er) med mange cylindere, som skal styres løbende i processen. Til de anlæg som har indgået i hver leverance, har vi leveret:

  • 1 stk. Hydraulisk Power Unit – (HPU)
  • 18 stk. Hydrauliske cylindre
  • 1 x Elektrisk styring
  • 1 x Komplet hydraulisk montage
    • Rør
    • Fittings
    • Slanger
I Brønderslev pakkede vi en komplet container med alle dele og det nødvendige værktøj, som blev sendt til kunden i Kina. På den måde var det hele klar, da vores to servicemontører landede. 
Vi har desuden gennemført SATs (site acceptance tests) til kundens store tilfredshed. Vores to servicemontører tog til Kina med deres store erfaring fra Danmark, hvor Serman & Tipsmark har monteret en hel del lignende systemer. På den måde kunne vi klare os uden den store support fra kunden selv.


Kulturel berigelse
Vores servicemontører har været afsted af to omgange i perioder af cirka 7 dage. Det betyder, at de har haft rig mulighed for at opleve den kinesiske kultur og de forskelle der er mellem Danmark og Kina. Så ud over faglig indsigt, har vores udsendte servicemontører også fået et stort kulturelt udbytte. Det gør, at tingene kan sættes i perspektiv – samtidigt har vi fremover bedre mulighed for at tilpasse os helt andre kundetyper. Sådanne muligheder sætter vi stor pris på. Og vi ser frem til mere samarbejde uden for Danmarks grænser.
S&T er med hele vejen
Serman & Tipsmark var med i hele processen fra salg til produktion, installation og FAT. Hele vejen igennem har vi været i tæt dialog med kunden. På den måde kan vi sikre, at der ikke opstår misforståelser hverken teknisk eller kommercielt. Hele projektet resulterede i en meget glad og tilfreds kunde – og det betyder også, at vi kan være glade og stolte i S&T.

Stor erfaring gør forskellen
S&T blev valgt til opgaven på grund af vores store erfaring i at lave avanceret, styret hydraulik hvor der er krav om præcis og kontrolleret hydraulik. Vi har tidligere laveret tilsvarende anlæg i Danmark og på den måde vidste kunden, at vi har knowhow og ekspertise i denne vigtige proces.

Hvis dit firma har brug for hydraulisk håndteringsudstyr til vindmøllebranchen – gerne med krav – så er vi hos Serman & Tipsmark altid klar til at byde på opgaven.
Kontakt vores salgsafdeling og hør nærmere:

Morten Nørgaard Nielsen
mnn@serman-tipsmark.dk
+45 20 95 88 37