Ep tools forhandler S&T highpressure powerpacks

Ep tools forhandler S&T highpressure powerpacks

For os er det en dyd, at vores kunder får de bedste løsninger – uanset om der er tale om service eller produkter, og uanset om det er direkte fra os eller gennem en af vores forhandlere. Uanset situationen, arbejder vi altid løsningsorienteret. Det er også en af grundene til, at vi samarbejder med ep tools.
 

Ep tools er en dansk virksomhed, der blandt andet producerer specialkonstruerede generatorer, light towers, løfteudstyr og momentværktøjer til brancherne inden for off-shore marine, stålindutri, byggeri og anlæg. I markedet er de desuden kendt for at levere komplette løsninger til blandt andet vindindustrien. Og så er de forhandlere af S&T highpressure power packs produkterne i Danmark. ’S&T high pressure power packs’ er det vi hos Serman & Tipsmark tidligere har kaldt højtryks powerpacks. 
 

Hos Serman & Tipsmark er vi i gang med at strømline vores produktserie for at sikre, at vi leverer den bedste kvalitet inden for højtrykspumper på den globale skala. Vi er desuden i gang med at udbygge vores globale forhandlernetværk for på den måde at nå ud til endnu flere kunder gennem dygtige forhandlere. Det er netop pga. dette globale fokus, at vi ændrer produktnavnet på vores højtryks powerpacks til S&T high pressure power packs

Vi ved, at overgangen fra direkte salg til distributørsalg godt kan være en svær mundfuld at håndtere. Men når vi lader specialister - der dagligt har dialog med kunderne - håndtere salgsarbejdet, tror vi på, at vi kan få optimal feedback og på den måde kontinuerligt forbedre os for at få de bedste produkter på markedet.

Ved forespørgsler i Danmark kan du rette henvendelse til:
 

ep tools A/S
 

Kontaktperson:
 
Henrik Madsen
+45 40355685
hm@eptools.dk
 
 
 
Vil du vide mere om vores globale fokus og strømlining, kan du som altid kontakte os her.
 

 

S&T HIGH PRESSURE POWER PACKS 

 
 Portable Powerpack - Tension series Black Tower - Tension series    Black Tower - Injection series 
     

Hydraulisk boltestræk

 

God til serviceopgaver

Ideel til stationære opgaver

 

 Hydraulisk boltestræk

 

God til heavy duty-opgaver både

 i marken og på fabrik

 

Hydraulisk kobling

 

Stærk og pålidelig pumpe

Minimerer risiko for fejl ved at

have stort kraftoverskud