Mød os på Hannover Messe 2019

Mød os på Hannover Messe 2019

Som noget nyt kan du i år finde Serman & Tipsmark på Hannover Messen 1. – 5. april 2019. Messen er verdens førende industrimesse med over 2000 udstillere inden for mange forskellige brancher. Du finder os i hal 20, stand A23. Det er en stor messe, men du kan få en fuld oversigt her.
Vores stand vil have fokus på højtryk og hydraulik – både højtryks power packs, højtrykskomponenter og testsystemer. Kom og se et udvalg af vores S&T High Pressure Power Packs – eller se en demonstration af boltestræk med vores lille teststand. Teststanden vil være åben, så du får et kig helt ind i maskinen og kan se hvordan den er opbygget.
 

Få din billet her
Vi udlodder 1000 gratis e-billetter, der gives efter først-til-mølle-princippet – så skynd dig at få din her. Når du følger linket er det vigtigt, at du registrerer dig, og det gøres nemmest via linket. Derefter modtager du en personlig billet via e-mail. Print den eller vis den på din mobil ved indgangen – det er helt op til dig. Når du har modtaget din billet giver den adgang alle messens dage.
Bemærk at billetten ikke gælder til lokal offentlig transport. 
 

Hos Serman & Tipsmark glæder vi os til at se dig på messen!
 
 

Hannover Messe 2019 foregår her:

Hannover Exhibition Grounds
Messegelände
30521 Hannover 
Tyskland