Nyansættelse hos Serman & Tipsmark

Nyansættelse hos Serman & Tipsmark

Hos Serman & Tipsmark har vi konstant fokus på, at sikre et højt kvalitetsniveau. Derfor har vi ansat Klaus Høj Henriksen som projektingeniør, Klaus vil have stor fokus på kundetilpassede løsninger, både i forhold til projektering, design og udvikling af hydrauliske systemer.

Med stor erfaring inden for bl.a. Offshore og Marine produkter, styring og regulering af hydrauliksystemer og ”Closed loop” hydrauliksystemer, vil Klaus styrke vores kompetencer inden for hydrauliske systemer.

Han kan med sin brede erfaring bidrage til vores egenproduktion, men også vejledning i forhold til kunderne, bl.a. kan danske Marine-kunder drage nytte af input omkring spil og kraner samt kraner med active/passive heave compensation fra 5 ton til 600 ton løftekapacitet. Desuden har Klaus en bred erfaring, når det drejer sig om ønsker og behov inden for energi-effektive systemer f.eks. med genindvinding af energi.

Ingen systemer er for stor eller for små og vi arbejder hele tiden på, at tilfører viden og kompetencer, som giver øget værdi til projekterne og videre ud til kunderne.


Vi byder Klaus velkommen om bord.