Nye ansigter hos Serman & Tipsmark

Nye ansigter hos Serman & Tipsmark

I august 2019 blev Dennis Rasmussen en del af vores produktionstekniske afdeling i et praktikophold som maskinmester. Som led i sit praktikophold skulle han, i samarbejde med serieprodukt udviklingsgruppen, udvikle et produkt. Projektet overtog han senere hen i forbindelse med sin bachelor så han kunne følge det hele vejen til ende. Projektet var en nitrogenfylder der bruges til, at fylde nitrogen siden i hydrauliske akkumulatorer. En nitrogenfylder benyttes for at opnå et højere tryk i akkumulatoren end man kan ved bare, at udligne tryk fra flasken. Derudover kan den også tømme flasken til et lavere tryk end der er i en akkumulator.

Dennis udviste stor hydraulisk kompetence igennem hele praktikforløbet og går altid til opgave med stor omhu, hvilket var med til at lande ham en fastansættelse. Vi er rigtig glade for og stolte over, endnu engang, at kunne byde velkommen til Dennis.

Endnu et nyt ansigt er kommet til i produktionsteknisk afdeling. Vores dokumentationsmedarbejder igennem 20 år, Gitte Larsen, går på førtidspension, og vi har derfor ledt efter én der kunne tage over for hende. Gitte har været med os siden 1999 og har i alle 20 år arbejdet med dokumentation af vores mange forskellige anlæg. Vi lykkedes med at finde den helt rette person til at udfylde det store arbejde. Vi er meget glade for, at kunne byde velkommen til Laila Skjoldborg, samt takker Gitte for de mange gode år.

Basic_Image 12