S&T som sponsor til Grand Prix på Jyllandsringen

S&T som sponsor til Grand Prix på Jyllandsringen

I søndags, d. 26. august, var vi til Grand Prix arrangement på Jyllandsringen. Serman & Tipsmark var sponsor på Team Staudt Racing, som netop er rykket op i DTC klassen. Vi havde en herlig dag med cirka 35 kunder og 6 medarbejdere her fra Serman & Tipsmark.

Arrangementet varede fra 9-18 og var helt fantastisk. Selvom der har været typisk dansk sommervejr på det sidste, havde vi trods alt godt vejr til arrangementet. Udover det gode vejr, havde vores kunder og vi rigtigt gode tribune pladser, så man kunne mærke stemning fra Jyllandsringen.

Dagen igennem stod selvfølgelig på en masse race. Indimellem var vi også på flere pit-besøg hos de forskellige teams, så vi også kunne følge med bagom ringen. Udover race var der også lækker, klassisk pattegris på menuen. Der var også en konkurrence, som Jan Jensen fra Pedershaab Hawkeye vandt. Den fede præmie var en køretur i en Lamborghini Gallardo – helt i arrangementets ånd.

Alt i alt var det en rigtig hyggelig dag, hvor vores kunder kunne mødes tværfagligt. På den måde havde de muligheden for at stifte nærmere bekendtskab med brancher de ikke færdes i til daglig.