Serman & Tipsmark søger en industritekniker lærling til hydraulik

Serman & Tipsmark søger en industritekniker lærling til hydraulik

Er du klar til en spændende hverdag, hvor du kan tilegne dig stærke og efterspurgte kompetencer? Vil du have en masse læring og er du ikke bange for at få ansvar og tage fat? Så kan du være vores nye lærling.

 

Vi har brug for dig

Vi har travlt i vores maskinværksted og søger derfor en ny industritekniker lærling. I værkstedet fremstiller vi hovedsageligt emner til egen produktion og serviceafdeling. Endvidere udføres der underleverandør arbejde, hvilket betyder, at værkstedets opgaver er både forskelligartede og afvekslende.

Vi har brug for en lærling der har interesse for faget og med hænderne skruet rigtigt på. Det er vigtigt at vores nye lærling har et stort gå-på-mod og er i stand til at tænke ud af boksen. Du vil få en masse dygtige kollegaer som står klar til at hjælpe dig i din uddannelse og give dig en masse læring.

Det kan du se frem til

Serman & Tipsmark i Brønderslev er en allround virksomhed indenfor hydraulik løsninger og servicering. Hos os kan du se frem til en hverdag med engagerede kollegaer i en uformel organisation, hvor vi har fokus på kundetilfredshed og resultater.

Vi glæder os til
at modtage din ansøgning senest den 30.11.2021. Er du interesseret i ovenstående stilling, så upload på din ansøgning på denne rekrutteringsportalen.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte produktionschef Jacob Saksager på telefon 22755498 eller e-mail jas@serman-tipsmark.dk

 

Serman & Tipsmark er en ordreproducerende virksomhed med ca. 45 medarbejdere, og et selskab i Sanistål koncernen. Vi beskæftiger os med konstruktion og fremstilling af hydrauliske systemer til industri-, marine-offshore og mobilsegmentet, samt efterfølgende montage og service på disse. Vi udvikler desuden komplekse test- og kvalitetssikringsanlæg til producenter af hydrauliske komponenter og har egen el- og konstruktionsafdeling.

 

Læs mere om Serman & Tipsmark på her.