Serman & Tipsmark søger en studentermedhjælper til marketing

Serman & Tipsmark søger en studentermedhjælper til marketing

Serman & Tipsmark søger en studentermedhjælper til marketing

Er du på udkig efter et spændende studiejob, hvor du kan tilegne dig stærke og efterspurgte kompetencer, der er relevante for dit studie? Vil du have en masse læring, og er du ikke bange for at få ansvar og tage fat? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

 

Jobprofil

Serman & Tipsmark er en virksomhed i rivende udvikling og behovet for en marketingstilling er stigende, derfor søger vi nu en ny studentermedhjælper til at varetage vores marketingopgaver. Stillingen vil svare til ca. 8 timer evt. mere i ugen og stillingen kan varetages som et mix mellem hjemmearbejde og på virksomheden. Det skal fremhæves at stillingen er fleksibel, hvorved der er plads til at passe studiernes pligter sideløbende.

Som studentermedhjælper vil du blive en del af et team i vores salgsafdeling, men du vil også arbejde med andre afdelinger i virksomheden. Du vil i samarbejde med de relevante afdelinger hjælpe med at udarbejde og effektuere en marketingstrategi. Hertil kommer ansvar for hjemmesiden, SoMe kanaler, osv. Derfor vil dine opgaver spænde vidt og bl.a. bestå af:

  • Samarbejde om markedsføringsplan til webshop og forskellige forretningssegmenter, samt effektuering heraf
  • Samarbejde om grafiske opgaver, både digital og trykt markedsføring
  • Udarbejdelse af indhold til hjemmeside
  • Udarbejdelse af SoMe strategi og drift
  • Tekstforfatning til SoMe, nyheder og content til hjemmeside, osv.
  • Diverse ad-hoc opgaver

 

Personprofil

Vi har brug for en nytænkende og kreativ studentermedhjælper, der har interesse for marketing, online så vel som analogt, og som kan arbejde selvstændigt. Det er vigtigt at du har et stort gå-på-mod og er i stand til at tænke ud af boksen - men vigtigst af alt skal din marketingsmæssige værktøjskasse være i top. Du vil få en masse dygtige kollegaer, som står klar til at hjælpe dig og give dig en masse læring.

 

 

Det kan du se frem til

Serman & Tipsmark i Brønderslev er en allround virksomhed indenfor hydraulikløsninger og servicering. Hos os kan du se frem til en alsidig hverdag med engagerede kollegaer i en uformel organisation.

Send din ansøgning nu

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 19. augustSend din ansøgning til vores adm. Direktør Bo Fisker bof@serman-tipsmark.dk. Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til Bo Fisker på telefon 51 90 46 51.

 

Serman & Tipsmark er en ordreproducerende virksomhed med ca. 45 medarbejdere. Vi beskæftiger os med konstruktion og fremstilling af hydrauliske systemer til industri-, marine-offshore og mobilsegmentet, samt efterfølgende montage og service på disse. Desuden er virksomheden komponentforhandler af en række førende brands indenfor branchen.

 

Læs mere om Serman & Tipsmark her.