Serman & Tipsmark søger Intern Sælger til hydraulik

Serman & Tipsmark søger Intern Sælger til hydraulik

Serman & Tipsmark søger en intern sælger, som kan være med til fortsat at skabe vækst inden for kerneområdet hydraulik. Brænder du for effektivt salg og god kundeservice, så er stillingen måske noget for dig. 

 

Jobprofil

Du vil blive en del af et team i vores kundeserviceafdeling i Brønderslev. Dine primære arbejdsopgaver vil være at betjene vores kunder pr. telefon og e-mail med blandt andet reservedele, komponenter og tekniske løsninger på mindre hydrauliske systemer. Du vil komme til at arbejde med salg, ordremodtagelse, udarbejdelse af tilbud, rådgivning af kunder m.m. Afdelingen består i øjeblikket af 3 interne sælgere med forskellig teknisk baggrund.

Personprofil

Vi forventer, at du er en udadvendt og serviceminded person, som kan lide at have mange bolde i luften og evner at gribe dem.  Du vil blive en del af en uformel arbejdsplads, hvor godt humør er en vigtig kompetence. Du har praktisk salgserfaring med komponentsalg fra en lignende stilling i en teknisk orienteret virksomhed, så du ved, hvad det vil sige at forhandle med kunder og kan levere den bedste kundeservice. Vi lægger stor vægt på at finde en sælger, som med et højt personligt drive, godt humør og stærke kommunikative evner, har let ved at kommunikere på tværs af både vores og kunders organisation, og så forventer vi, at du er synlig og tilgængelig for vores kunder. Endvidere forventes det at du har gode sprogfærdigheder, herunder engelsk.

Du kan se frem til

Et spændende job i en vækstvirksomhed, hvor der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling. En udfordrende hverdag med engagerede kollegaer i en uformel organisation med fokus på kundetilfredshed og resultater. Serman & Tipsmark har desuden pensionsordning, sundhedsforsikring og forskellige personalegoder.

Tiltrædelse

Snarest muligt da vi arbejder med relativ kort tidshorisont, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Ansøgning

Er du interesseret i ovenstående stilling, så upload på din ansøgning på denne rekrutteringsportalen. Du finder stillingsopslaget under ”Job og karriere” - ”Ledige stillinger” - "Serman & Tipsmark søger intern sælger til hydraulik".

Evt. spørgsmål kan rettes til salgschef Per Kristoffersen på tlf. 25292703 eller e-mail pk@serman-tipsmark.dk

Ansøgningsfrist

Senest 14.11.2021

 

Om Serman & Tipsmark

Serman & Tipsmark er en ordreproducerende virksomhed med ca. 45 medarbejdere, og et selskab i Sanistål koncernen. Vi beskæftiger os med konstruktion og fremstilling af hydrauliske systemer til industri-, marine-offshore og mobilsegmentet, samt efterfølgende montage og service på disse. Vi udvikler desuden komplekse test- og kvalitetssikringsanlæg til producenter af hydrauliske komponenter og har egen el- og konstruktionsafdeling.