Serman & Tipsmark søger Konstruktør med kendskab til Inventor og Vault

Serman & Tipsmark søger Konstruktør med kendskab til Inventor og Vault

Brænder du for at arbejde med avanceret mekaniske og hydrauliske løsninger og kan du bidrage til fortsat vækst af Serman og Tipsmarks førende position inden for hydrauliske løsninger? Så er det måske dig, vi søger!

 

Vi søger
en kollega, der sammen med vores øvrige team får ansvaret for design og udfærdigelse af vores mekaniske løsninger. Du skal arbejde tæt sammen med dine kollegaer i teknisk afdeling og være bindeled til vores værksted – så du får mulighed for at følge produktet fra tegning til færdig løsning. Vi lægger vægt på høj faglighed, men vægter også grundighed, en positiv indstilling, et godt drive samt lysten og evnen til hurtigt at sætte sig ind i nye problemstillinger højt. Du kan forvente en dynamisk hverdag med høj faglig sparring i en spændende og fremtidsorienteret virksomhed, hvor du vil indgå i et engageret og stabilt team og referere til vores Tekniske Chef.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Udarbejdelse af 3d-modeller og arbejdstegninger til produktionen samt sikre, at den tilhørende dokumentation overholder kravene
  • Kontakt til vores underleverandører vedr. fabrikering af emner
  • Medvirke til udvikling af nye produkter
  • Sikre, at vi overholder krav og normer ift. produkterne
  • Bidrage til udvikling af konstruktionskompetencer sammen med vores nuværende konstruktørteam

 

Vi forventer

at du har en teknisk uddannelse som f.eks. konstruktionsingeniør, produktionsteknolog eller lignende kombineret med praktisk erfaring med mekanisk design. Derudover er er det en fordel, hvis du har forudgående kendskab til arbejdet med hydraulik og har en god teknisk forståelse. Gode samarbejdsevner på tværs af organisationen er et krav, da du vil have den direkte sparring med vores produktionspersonale om specifikke opgaver. Du er engageret med et konstruktivt mindset og altid med fokus på at løse opgaven. Det er en forudsætning, at du har kendskab til Autodesk Inventor og Vault, da de bliver dine primære arbejdsredskaber. Hvis du tidligere har stået for at udarbejde produktionsgrundlag i ERP-systemer, gerne NAV, vil det være et plus. Du er ansvarsbevidst og overholder deadlines og kvalitet og har flair for at se økonomien i løsningerne.

 

Du kan se frem til

et spændende job i en vækstvirksomhed, hvor der er gode muligheder for udvikling personligt og fagligt. Vores organisation er uformel og motiverende med gode kolleger og et inspirerende arbejdsmiljø, hvor der er fokus på kundetilfredshed og resultater. Du kommer til at bidrage til, at virksomheden fastholder og udbygger positionen som en af de førende hydraulikleverandører i Norden.

 

Vi glæder os til
at modtage din ansøgning senest d. 7. november 2021. Vi vurderer løbende ansøgere til stillingen, finder vi den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb, vil stillingsopslaget blive lukket, så vi opfordrer dig til at søge stillingen hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teknisk Direktør, Henning Bach Dybro på tlf. +45 22699657

Din ansøgning skal sendes via rekrutteringsportalen som du finder her.

 

Mere om os

Vi skaber resultater for vores kunder, og er specialister i avancerede hydraulikløsninger. Vores kunder er primært inden for følgende områder:

  • Industri
  • Offshore/marine
  • Mobil
  • Energi

Som en stærk samarbejdspartner løser vi alle opgaver fra indledende rådgivning og udvikling til design, konstruktion, produktion, test og levering af hydraulik i alle afskygninger og til alle formål.
Vi udvikler kvalitetsløsninger, uanset om det drejer sig om komponenter, systemer eller komplette maskiner. Vi finder løsninger af høj kvalitet, der skaber merværdi for vores kunder. Vi har i dag ca. 50 medarbejdere.

Serman og Tipsmark er et 100% ejet datterselskab af Sanistål.