Serman & Tipsmark søger Technical Writer med kendskab til AutoCad

Serman & Tipsmark søger Technical Writer med kendskab til AutoCad

Serman & Tipsmark søger Technical Writer med kendskab til AutoCad
Da vores dygtige dokumentationsmedarbejder ønsker at gå på efterløn i starten af 2020, søger vi hendes afløser.

Det er dig, der får ansvaret for udfærdigelse, vedligehold og kvalitetssikring af vores tekniske dokumentation. Du skal arbejde tæt sammen med vores super dygtige tekniske afdeling, hvor vi har projektingeniører, konstruktører og maskinmestre ansat. Teamet består af Arkadiusz, Klaus, Rune og Henning, der er klar til at tage godt imod dig. Gitte – der går på efterløn – sørger for grundig overlevering af opgaverne, inden hun stopper med udgangen af januar 2020.

Hvem er du?
Måske har du en baggrund som teknisk assistent eller dokumentationsansvarlig med 3-5 års erfaring. Det er vigtigt at du er grundig, og har teknisk forståelse. Du vil få mulighed for at deltage i udarbejdelse af produktionsgrundlag, men hovedvægten af opgaver er på udfærdigelse af produktdokumentation.

Krav til din faglighed
• Det er altafgørende at du forstår og skriver dansk og engelsk på højt teknisk niveau
• Du har erfaring med programmerne Excel, Word, Adobe Acrobat Pro, Navision og AutoCAD
• Meget gerne kendskab til klasning af marineprodukter og ISO9001

Lidt om dig
Gode samarbejdsevner er et krav. Du bliver nemlig omdrejningspunkt mellem mange funktioner i huset lige fra salgs- til serviceafdelingen. Du er grundig og god til at gennemskue komplekst teknisk materiale. Det dig, der kvalitetssikrer dokumentationen inden den sendes til kunderne.
Der er højt til loftet hos os, og vores omgangstone er fri og direkte – så en god portion humor er vigtigt.

Det får du
Et spændende job i en vækstvirksomhed, hvor der er gode muligheder for udvikling personligt og fagligt. Engagerede kollegaer i en flad og uformel organisation med fokus på kundetilfredshed og resultater. Du kommer til at bidrage til, at virksomheden fastholder og udbygger sin position som en af de førende hydraulikleverandører i Norden. Den rette medarbejder får mulighed for at følge produktet hele vejen fra tegnebordet til afskibning, og har direkte sparring med vores produktionspersonale om specifikke opgaver.

Vi glæder os
Til at modtage din ansøgning snarest muligt og senest den 6. december 2019. Vi vurderer løbende ansøgerne til stillingen, finder vi den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb, vil stillingsopslaget blive fjernet. Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Teknisk Chef Henning Bach Dybro på tlf. +4522699657

Din ansøgning skal sendes via rekrutteringsportalen på www.sanistaal.com. Du finder stillingsopslaget under ”job og karriere” og ”ledige stillinger”.

Bliv en del af Serman & Tipsmark i vækst
Vi beskæftiger os med design, konstruktion, fremstilling og servicering af hydrauliske anlæg til industri-, energi-, marine og offshore-segmentet samt komplekse test- og kvalitetssikringsanlæg til producenter af hydrauliske og mekaniske komponenter. Vores kontor og produktionsfaciliteter er placeret på Maltvej 12 i Brønderslev.
Serman & Tipsmark er en ordreproducerende virksomhed i stadig vækst med i dag ca. 45 medarbejdere. Vi har serviceafdelinger i Brønderslev og Tommerup.