Serman & Tipsmark søger teknisk sælger

Serman & Tipsmark søger teknisk sælger

Er du klar til et nyt skridt i din karriere? Vil du være en del af en højt specialiseret organisation, der er førende indenfor hydraulik? Kan du levere god og professionel service til vores kunder og få ordren i hus? Så har vi jobbet til dig!

Vi vækster og har et strategisk fokus på at øge vores komponentsalg. Derfor styrker vi vores eksisterende salgsteam med en nyoprettet stilling, som vi ønsker besat hurtigst muligt.

Jobbet
Sammen med det øvrige fire kollegaer i salgsteamet bliver din primære opgave salg af komponenter samt teknisk rådgivning til kunderne. Du er med til at afdække kundens behov gennem forståelse af deres forretning og arbejdsgange.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver:

  • Udvikling af eksisterende samt ny kundeportefølje gennem proaktivt salg
  • Tilbudsgivning og -opfølgning
  • Teknisk rådgivning

I jobbet vil du få reference til vores salgschef Per Kristoffersen, som vil hjælpe dig godt til rette i stillingen.

Du er det rette match, hvis
du har en teknisk baggrund, eksempelvis som faglært, maskintekniker eller maskinmester og har salgserfaring fra en lignende stilling i en teknisk orienteret virksomhed. Det vigtigste er, at du besidder den tekniske viden der skal til, for at servicere vores kunder. Det er en fordel, hvis du har erfaring med komponentsalg. Du ved, hvad det vil sige at forhandle med kunder og besidder et stort servicegen.

Du er sælger af natur og har et højt drive, godt humør og en udadvendt profil, som har let ved at kommunikere på tværs af både vores og kundernes organisation.

Vi forventer, at du:

  • har erfaring med kundebetjening og salg
  • er proaktiv i din tilgang til opgaverne
  • kan arbejde selvstændigt og målrettet
  • har gode sprogfærdigheder - også på engelsk

Du kan se frem til
at blive en del af en velfunderet og anerkendt arbejdsplads med mulighed for personlig og faglig udvikling. Vi har stort fokus på kundetilfredshed og resultater, som vi leverer både via høj faglighed og et stort engagement. Du kommer til at bidrage til, at virksomheden fastholder og udbygger sin position som en af de førende hydraulikleverandører i Norden. Vores organisationsstruktur er flad og uformel med et godt kollegialt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, sundhedsforsikring, pensionsordning og attraktive personalegoder.


Vi glæder os til
at modtage din ansøgning og CV samt andre relevante bilag senest d. 10. oktober 2021 på mail grk@serman-tipsmark.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgschef Per Kristoffersen på 2529 2703.


Bliv en del af Serman & Tipsmark i vækst
Serman & Tipsmark er en ordreproducerende virksomhed i stadig vækst med i dag ca. 45 medarbejdere. Vi beskæftiger os med design, konstruktion, fremstilling og servicering af hydrauliske anlæg til industri-, energi-, marine- og offshore-segmentet samt komplekse test- og kvalitetssikringsanlæg til producenter af hydrauliske og mekaniske komponenter. Vores kontor og produktionsfaciliteter er placeret på Maltvej 12 i Brønderslev. Vi har serviceafdelinger i Brønderslev og Tommerup.