Serman & Tipsmark støtter Knæk Cancer 2020

Serman & Tipsmark støtter Knæk Cancer 2020

TV2 og Kræftens Bekæmpelse har igen i år sat sig for, at sætte fokus på bekæmpelsen af kræft i form af den store indsamlingskampagne, Knæk Cancer. Knæk Cancer er Danmarks største indsats mod kræft som samler danskerne i et stærkt og aktivt fællesskab mod kræft og samler penge ind til forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Statistikker viser at kræft rammer hver tredje dansker og efterlader mange pårørende. Vi kommer alle – på en eller anden måde og på et eller andet tidspunkt i vores liv – i berøring med kræft. Derfor er Knæk Cancer en sag som hvert år samler hele nationen, og det er naturligvis også en sag Serman & Tipsmark støtter op om. Vi har derfor valgt, igen i år, at bidrage med et støttebeløb på 10.000kr.

Vi har valgt at støtte op om Knæk Cancer igen i år da vi mener det er en god og vigtig sag, fortæller adm. direktør Alex Laursen, og fortsætter: Derudover er det noget som ligger os alle i virksomheden nært. Vi ved hvordan det føles at være pårørende, så det var en hel naturlig beslutning at støtte op om formålet. 

Hele indsamlingsarbejdet kulminerer med det velkendte Knæk Cancer show lørdag d. 24. oktober kl. 19:45 på TV2.

Læs mere og støt op om Knæk Cancer her.

Knæk Cancer