Serman & Tipsmark støtter Knæk Cancer endnu en gang

Serman & Tipsmark støtter Knæk Cancer endnu en gang

Igen i år sætter TV2 i uge 43 Knæk Cancer i fokus. Formålet er at støtte op om Kræftens Bekæmpelses forskning og andre tiltag som bidrager til at bedre forsvar mod den forfærdelige sygdom. 
Endnu gang har vi i Serman & Tipsmark støttet op om Knæk Cancer – denne gang med 10.000 kr. I år går pengene fra indsamlingen til forskning i og forebyggelse af kræft samt patientstøtte. Der fokuseres bl.a. på børn, oplysning, ny medicin og forebyggelsesmåder.

Uge 43 er blevet en uge, hvor hele nationen står sammen på en helt speciel måde. For kræft er noget der kan ramme os alle. Statistikken siger, at hver tredje dansker får kræft. Den statistik betyder også, at de fleste af os på en eller anden måde berøres af sygdommen – enten som patient eller pårørende. Sådan en statistik vi gerne vil være med til at forebygge, og vi tror på, at det er muligt, når vi sammen støtter op om sagen.

Hele ugens indsamlingsarbejde afslutter TV2 med et Knæk Cancer show d. 27. oktober. Showet er en kombination af underholdning og virkelighedens historier om kræft. Til slut afsløres hvor meget der er blevet indsamlet i ugens løb.