Om Serman & Tipsmark

I Serman & Tipsmark skaber vi resultater for vores kunder. Vi er specialister i avanceret hydraulik og leverer til disse områder:

  • Industri
  • Offshore/Marine
  • Mobil
  • Energi
  • Fødevareindustrien

Som en stærk samarbejdspartner løser vi alle opgaver fra den indledende rådgivning og udvikling til design, konstruktion, produktion, test og levering af hydraulik i alle afskygninger og til alle formål. Vi udvikler kvalitetsløsninger, uanset om det drejer sig om komponenter, systemer eller komplette maskiner.

Vores ekspertise omfatter både styring, mekanik og hydraulik og tilsat en veludviklet erfaring og kreativitet, kan vi altid finde en løsning af høj kvalitet, der skaber merværdi for vores kunder.

Per Kristoffersen, Claus Tipsmark og Per Lentz startede oprindeligt virksomheden i en garage, som senere hen udviklede sig. Per Kristoffersen og Per Lentz som kompagnoner og Claus Tipsmark med egen virksomhed. Navnet Serman & Tipsmark opstod, fordi Per Lentz og Per Kristoffersen kom fra henholdsvis Serritslev og Manna (deraf Serman) og fra efternavnet på Claus Tipsmark.

De to virksomheder blev sammenlagt i 1994, og virksomheden er med tiden blevet større i Brønderslev, og der er blevet etableret en serviceafdeling i Tommerup. I 1999 blev virksomheden opkøbt af Sanistål og Serman & Tipsmark er i dag et 100% ejet datterselskab af Sanistål.

Det der startede som et lokalt maskinværksted med fokus på nærområdet, har dog udviklet sig til at være en global spiller inden for hydraulikbranchen og tæller blandt andet kunder som Siemens, Vestas og Danfoss.

I 2021 består virksomheden af ca. 50 ansatte fordelt på produktion/værksted, service, logistik, salg, PTA/udvikling og administration.

 

 Om Serman & Tipsmark.jpg 

Om-serman-billede.jpg (1)

 

Banner_groen_99x32.gif