S&T Food

Serman & Tipsmark A/S har i mere end 25 år produceret kundespecificeret fylde- og håndteringsanlæg til fødevareindustrien. Der har lægges stor vægt på kvalitet, fleksibilitet og hurtige produktskift for, at optimere den daglige produktionsmængde. Kvalitet, hygiejne og driftssikkerhed er samtidigt et vigtigt parameter inden for fødevareindustrien på grund af de stigende krav fra myndigheder og slutkunderne. Med et produktionsanlæg fra Serman & Tipsmark bliver der taget hensyn til alle forhold for, at opnå de bedste resultater for virksomheden og personale. I anlæggene anvendes der standard komponenter og produkter fra førende producenter inden for automatikbranchen, dette for at sikre hurtig levering af reservedel og reducere omkostninger.

Vi tilbyder følgende udstyr:

  • Automatiske komplette fyldeanlæg
  • Halvautomatiske fyldeanlæg
  • Manuelle fyldeanlæg
  • Bæger dispenser
  • Lågepåsætter for kliklåg

 

Fyldeanlæg fra Serman & Tipsmark kan betjenes simpelt og manuelt eller via fuldautomatisk touchskærm global recept håndtering. Det gør vi for at kunne lave en færdig maskine med fokus på ergonomi og brugervenlighed samt samkøring med andet produktionsudstyr. 

Vi har stor erfaring med fyldeudstyr til følgende produkter: 

  • Leverpostej
  • Paté
  • Salater
  • Puré
  • Sovser
  • Tyk og tynd flydende væsker

Kapaciteter fra 1000 til 10.000 fyldninger pr. time afhængig af produkt og volumen.

 

  

Vores anlæg er fuldautomatiserede og gearet til hyppige produktskift samt designet til at dosere med en meget høj præcision. Det betyder, at f.eks. bakkerne fyldes med lige akkurat den mængde, der skal til, så man undgår overfyld og produktspild - uden at gå på kompromis med produktionens effektivitet og kvalitet.

 

Konktakt os her hvis du vil vide mere om S&T Food.