25 års jubilæum ved Serman & Tipsmark

25 års jubilæum ved Serman & Tipsmark

D. 1. januar 2019 kunne vores dygtige interne sælger, Mette Ring, fejre sit 25 års jubilæum hos Serman & Tipsmark i Brønderslev. Hun startede som maskintekniker, men var lidt af en blæksprutte. Hun hjalp nemlig til med alt hun kom i nærheden af og har derfor lavet lidt af det hele - tegnet, hjulpet med løn, arbejdet på værkstedet osv. Derfor kender Mette Serman & Tipsmark ud og ind og det ses i hendes arbejde. Hendes gåpåmod, humør og hjælpsomhed smitter af og det er nogle af de egenskaber vores kunder husker Mette for. 

For nyligt fejrede vi jubilæet her i Brønderslev, hvor hele Serman & Tipsmark var inviteret. Selv Torben fra vores serviceafdeling i Tommerup havde fundet vej til Nordjylland. Det var en dejlig dag, som bød på lækker mad, god stemning og taler. Mettes datter og mand havde lavet en fin lille overraskelse i bedste Serman & Tipsmark stil; en bil der ligner Mettes egen - i "sølvbryllupsfarve" og med S&T logo.

Det har stor værdi for os at have så dygtig og dedikeret en medarbejder som Mette. Vi ønsker endnu en gang tillykke med jubilæet og takker for den store indsats.

Basic_Image 22
Basic_Image 23
Basic_Image 24

Har du noget vi eller Mette skal hjælpe med? Så kan du altid kontakte os her