Elektriske Testsystemer for 1kNm og 10kNm

Elektriske Testsystemer for 1kNm og 10kNm

Hos Serman & Tipsmark er vi specialister i hydraulik, men vidste du at vi også leverer systemer helt uden hydraulik? Senest har vi leveret to elektriske testsystemer for hhv. 1 og 10kNm af 10 rpm. Det vil sige et ton løftet ude i 1 meters afstand med en hastighed af 10 rpm. Testsystemerne skal både bruges til udvikling af nyt udstyr og ifbm. med End-of-line tests hos kunden.

Mobilt system med lavt energiforbrug

Systemerne er tilpasset og skræddersyet efter kundens ønsker og krav, og derfor er hele systemet flytbart og dimensioneret for operation i varmekammer op til 70 grader celsius, og moment og hastighed styres begge af en servo-motor med planet gear, og kobling kombineret med en momentmåler med høj opløsning. Systemets bremsemoment føres tilbage på nettet i stedet for over en modstand hvilket resulterer i et lavere energiforbrug.

Testsystemerne er leveret komplette og som ”plug-and-play” så de er klar til brug fra dag et. Det vil sige at systemerne inkludere universelle testborde for fleksibel opstilling og senere ombygning, fleksibel flange mønster til brug af flere forskellige testemner, samt flytbare el-skabe. Ikke mindst er der også indbygget lav friktions lejer for mindst muligt tab, høj opløsningsmomentmåler, koblinger imellem målere og gearkasse, planet gearkasse og servo-motor med tilhørende drive.

Billede
Billede
Billede
Billede

Hos S&T har vi erfaringerne og evner til at designe komplette og kundetilpassede løsninger i alle udformninger og størrelser – også når der er meget store kræfter og momenter involveret som her. Så står I med en lignende opgave, så kontakt vores tekniske chef, Henning Bach Dybro på 22 69 96 57 eller hdy@serman-tipsmark.dk, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.