Fra Silkeborg til Brønderslev for den gode service

Fra Silkeborg til Brønderslev for den gode service

Vi har altid sat en ære i at levere den bedst mulige service til vores kunder – og det kan godt betale sig. Vi fik nemlig besøg af en kunde, som kørte turen hele vejen fra Silkeborg til Brønderslev pga. den gode service.

Kunden havde i noget tid efterspurgt en ventil, men vidste ikke hvilken én han skulle bruge eller hvordan han monterede den. Alle virksomhederne han havde spurgt kunne ikke sælge ham en ventil; medmindre han vidste præcis hvilken en han skulle bruge. Og de kunne i øvrigt heller ikke hjælpe med at montere den.

Det var kun lige indtil han snakkede med os i Serman & Tipsmark. Her fandt kunden hurtigt ud af, at vi kunne vejlede ham til hvilken ventil han skulle bruge. Vi ville ovenikøbet også gerne montere den for ham. Derfor kørte han hele vejen fra Silkeborg til kontoret i Brønderslev fordi vi kunne yde den service han havde behov for.

For os er dét at møde kunden på hans banehalvdel og imødekomme hans behov = god kundeservice. Vi er glade for, at vi kan skille os ud i mængden med vores service og produkter. På den måde kan vi skabe de små succeshistorier vi lever af.

Når vi fremover kører rundt til vores kunder, vil du se os i vores flotte, nye Serman & Tipsmark biler.
 
 
Skal vi også finde en løsning til dig? Så kan du altid kontakte os her