Hurtig og fleksibel service er afgørende

Hurtig og fleksibel service er afgørende

Hos Serman & Tipsmark er kundernes behov altid i centrum. Vores fokus er:

  • Kunden

  • Hurtig service

  • Fleksibilitet

 

Længerevarende maskinstop blev forhindret ved Skovbygaard

Skovbygaards hovedproduktion er flis til varmeværker i Nordjylland. Virksomheden varetager flere store projekter, hvor det er afgørende, at deres flishugger fungerer. Det er ikke altid virkeligheden, hvilket blev en realitet på værst tænkelige tidspunkt.

 

Højsæsonen var i fuld gang, da Skovbygaard en dag kl. 13.00 fik behov for at kontakte Serman & Tipsmark pga. maskinstop ved deres flishugger. Der blev omgående sendt en ny pumpe fra leverandøren i Tyskland, som ankom samme aften kl. 23.00. I mellemtiden sørgede Serman & Tipsmark for at sende en montør til at afmontere den gamle pumpe – allerede næste morgen var maskinen i fuld drift igen. Efterfølgende blev årsagen til nedbruddet undersøgt i samråd med Skovbygaards forsikringsselskab. Kasper Nielsen fra Skovbygaard fortæller, hvor afgørende hurtig service er for dem:

 

”Det er ekstremt vigtigt at have nogle gode lokale samarbejdspartnere, som er villige til at give en hjælpende hånd, når det brænder på. Her er det, at Serman & Tipsmark kommer ind i billedet, da de er vores hovedleverandør af hydraulikkomponenter og slanger til alle vores maskiner. De har det, som vi skal bruge på hylderne, ellers er de hurtige og villige til at få tingene hjem til os.”

 

Hos Serman & Tipsmark er vi lagerførende i store dele af vores produktprogram. Derfor er du sikret hurtig og fleksibel levering af hydraulikkomponenter.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 10 09 11 eller sende en e-mail til info@serman-tipsmark.dk, hvis du har spørgsmål.