Martec på virksomhedsbesøg hos Serman & Tipsmark

Martec på virksomhedsbesøg hos Serman & Tipsmark

I starten af marts havde vi fornøjelsen af at åbne dørene for 19 studerende fra Martec i Frederikshavn.
De studerende er nu på 8. semester og er derfor tæt på afslutningen af deres uddannelse. 

”For os, Serman & Tipsmark, er det vigtigt at bidrage aktivt til uddannelsen af nye medlemmer af arbejdsmarkedet, hvad enten det gælder de faglærte eller akademiske fag. Derfor er et besøg fra en nærliggende uddannelsesinstitution altid velkommen hos os” udtaler Henning Dybro, Teknisk direktør hos Serman & Tipsmark.

De studerende har som en del af afslutningen af deres uddannelse et 10 ugers praktik forløb hos en virksomhed. Praktikken skal give den studerende indblik i, hvad der venter på den anden side af uddannelsesdøren. 

”Vi har gennem flere år haft praktikanter fra netop Martec, og flere af dem har lavet deres afsluttende eksamensprojekt hos os. Dette gjaldt også for mig,” udtaler Rasmus Obel D. Jensen. Rasmus fik job som projektleder i virksomheden og er i dag servicechef hos Serman & Tipsmark.

Lasse Krage, studerende fra Martec, udtaler at ”besøget hos Serman & Tipsmark gav indsigt i en spændende og dynamisk dagligdag med avancerede hydrauliske systemer. Vi fik en komplet rundvisning, hvor alle afdelinger i virksomheden blev præsenteret, og vi fik et godt indblik i virksomhedens aktiviteter og produkter. Besøget var enormt lærerigt of gav os et værdifuldt indblik i dagligdagen hos Serman & Tipsmark. Samtidig fik vi mulighed for at tale om fremtidige karrieremuligheder samt muligheden for praktikophold.” 

De studerende takkede for nogle hyggelige timer i en hydraulisk atmosfære. Vi hos Serman & Tipsmark takker ligeledes de studerende for besøget og håber at se dem igen i fremtiden. Vi ønsker held og lykke med den resterende del af uddannelsen.