Mosekonen brygger hos Serman & Tipsmark

Mosekonen brygger hos Serman & Tipsmark

Indimellem får vi nogle anderledes forespørgsler om hydraulikanlæg. Vi fik en henvendelse fra en kendt dansk erhvervsmand, som havde et ønske om at få bygget et såkaldt ”Mosekonen brygger ”-anlæg. Se videoen herunder og oplev hvilken effekt sådan et anlæg blandt andet kan give.
 
Et anderledes anlæg
Hos Serman & Tipsmark synes vi, at sådanne opgaver er spændende og en del anderledes end hvad vi normalt bygger. Derfor ville vi selvfølgelig gerne hjælpe kunden.

Anlægget er lavet med Danfoss højtryks vandhydraulik og er tilkoblet direkte vandforsyning. Ved højt tryk genererer det en vandtåge, der kan anvendes på forskellige måder. Her skal det f.eks. bruges til at lave en speciel effekt i kundens private have. Vandtågen giver en god forstøvning, som kan lave ”mosekonen brygger-effekt”. Der er desuden brugt Danfoss rustfaste højtrykskomponenter til at bygge anlægget.

Vandforstøvningsteknikken er også kendt fra diverse supermarkeders grøntafdelinger, hvor det virker kølende. Det ses også som køleeffekt på terrasser, under markiser og ved indgangspartier til større forlystelsesparker – eller kan, som her, bruges som effekt i søer og parker. Anlægget her er bevis på, at hydraulik ikke kun bruges til industriinstallationer – men at det kun er fantasien der sætter begrænsningerne.


Specifikationer
Det specialproducerede anlæg har forskellige nævneværdige specifikationer. Det er:

  • Dansk produceret
  • 100% rustfri
  • Let at installere
  • Lavt vandforbrug (postevand)
  • Automatisk vandpåfyldning
  • Lavt elforbrug

 

Her ser du anlæggets effekt: 

Vil du vide mere om specielle hydraulikanlæg? Kontakt:

Per Kristoffersen

+ 45 70 10 09 11
+ 45 25 29 27 03
pk@serman-tipsmark.dk