Ny S&T High Pressure forhandler i Spanien og Portugal

Serman & Tipsmark er i gang med at udbygge det globale forhandlernetværk af S&T High Pressure. Som et led i denne globale ekspansion udbygges netværket af officielle forhandlere gradvist mere og mere. I januar var salgschef, Morten Nørgaard Nielsen, i Bilbao for at besøge samarbejdspartner Galea S.L. Under besøget blev det slået fast at samarbejdet var klar til udvidelse, og der blev på mødet skrevet under på en forhandlerkontrakt og givet håndtryk på et langt og frugtbart samarbejde.

Udvidelsen af samarbejdet er et naturligt resultat af tilliden mellem vores respektive firmaer og mange års gode resultater sammen. Galea overtager fremover al direkte kundekontakt med højtrykskunder i Spanien og Portugal – herudover også enkelte kundeemner i Sydamerika.

Galea er en meget stærk partner til vindservice- og installationsfirmaer, og har en bred vifte af kvalitets værktøjer og stor knowhow til at støtte ethvert kundekrav. Serman & Tipsmark har da også en god relation til Galea da de har været kunde i huset de sidste 12 år med øje for videresalg. De har derfor fungeret som distributør i længere tid, men det er nu blevet et officielt samarbejde. Den største forskel er at de i fremtiden skal reklamere for Serman & Tipsmark og promovere S&T High Pressure produkter.

Vi ser frem til samarbejdet.

 

På billedet set fra venstre mod højre:

Morten Nørgaard Nielsen – Salgschef S&T High pressure, Borja Fuentes - General Manager og medejer af Galea, og Alvaro Grijalvo - Salgsdirektør og medejer af Galea

Basic_Image 11