Serman & Tipsmark har leveret en hydraulisk testbænk til endnu en glad kunde

Serman & Tipsmark har leveret en hydraulisk testbænk til endnu en glad kunde

Testbænken er designet til at teste hydrauliske slanger med både olie og almindeligt hane vand, som det tryksatte medie.

Der testes med op til 10.000 PSI eller ca. 700 bar. Selve bænken kan rumme slanger/værktøjer på op til 6,5 meters længde og med en indvendig diameter på op til 2”.

Bænken er opbygget med forstærkede endeplader for at beskytte mod flyvende løsdele i tilfælde af brud under tryktest, samt kamera overvågning for kontinuerlig monitorering.
Processen styres via en touch betjent HMI skærm med tilpasset brugerflade og der er mulighed for ekstern tilslutning af PC til data logning. Udtrækning af datalogning kan bruges til udformning af eget tryk certifikat for prøveemnet.

Serman & Tipsmark har leveret testbænken til Tess Danmark der leverer kvalitetsslanger til et bredt segment af Offshore & Marine kunder, hvor krav til kvalitet og sikkerhed er i top. Der har derfor fra starten af projektet været en række krav til det endelig produkt, som begge parter i samråd konverterecd til en klar specifikation. Resultatet blev testbænken, der kan ses på ovenstående billede.

Testbænken er nu sat i drift og gennemfører nu kontinuerlige test af slanger/værktøjer, hvor 100% af leverede slanger/værktøjer kræver dokumenteret test.
Læs mere om den specifikke testbænk her


Du finder yderligere information om flere testsystemer vi har leveret her


Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 10 09 11 eller sende en e-mail til 
info@serman-tipsmark.dk, hvis du har spørgsmål.