Serman & Tipsmark satser på let og enkel servicering af kunderne online

Serman & Tipsmark satser på let og enkel servicering af kunderne online

Serman & Tipsmark har netop lanceret en ny stor hjemmeside. Grundtanken er, at kunderne hurtigt og med få klik skal kunne finde det, de har brug for. Samtidig fastlås hydraulikspecialistens kerneområder: Industri, offshore marine, mobil og energi.

 

En ny hjemmeside fra Serman & Tipsmark har netop set dagens lys. Virksomheden har lagt mange ressourcer i at finde den helt rigtige løsning for kunder og andre interessenter, og resultatet er blevet en enkel brugerflade med et let design uden for mange forstyrrende elementer:

- Vi oplever i stigende grad, at vores servicering af kunder og samarbejdspartnere foregår online. Derfor er vores hjemmeside blevet et ekstremt vigtigt kontaktpunkt, som naturligvis skal fungere optimalt, forklarer salgschef Mark van den Bosch og fortsætter:
- Vores målsætning har været at tage udgangspunkt i den enkelte kundens behov. Det er helt afgørende for en virksomhed som vores med en meget stor spændvidde.

Som noget nyt skal man allerede fra forsiden tage stilling til, hvilket kerneområde man interesserer sig for. Serman & Tipsmark opererer inden for hovedområderne Industri,Offshore Marine, Mobil og Energi, og på den måde bliver kunden hurtigt ledt hen til den relevante information.

- Mange hjemmesider tager udgangspunkt i, hvordan virksomheden er organiseret internt. Vi har forsøgt at gøre det modsatte, fordi kunderne jo er ligeglade med, hvordan vi er organiseret, pointerer Mark van den Bosch videre.

Hjemmesiden arbejder på flere niveauer, så man i mange tilfælde kan læse mere inden for det emne, der interesserer én. Eksempelvis er der på mange sider mulighed for at klikke sig ind i Serman & Tipsmarks fyldige brochurearkiv, der åbner op som udskrifts- og læsevenlige PDF-filer.

Hjemmesiden er naturligvis også optimeret til brug på tablets og smartphones. Også her er enkelhed og hurtighed nøgleord.


For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Salgschef Mark van den Bosch, Serman & Tipsmark A/S, tlf. dir. +45 72 26 47 19, mobil +45 41 72 31 09 og mbo@serman-tipsmark.dk