Serman & Tipsmark udvider sortimentet med Parker Autoclave ventiler og fittings

Serman & Tipsmark udvider sortimentet med Parker Autoclave ventiler og fittings

Serman & Tipsmark arbejder hele tiden på at have et bredt udvalg af kvalitetskomponenter tilgængelige for kunderne. Med afsæt i vores mangeårige samarbejde med Parker, har vi fået forhandling af Parker Autoclave ventiler og fittings. En produktserie der er kendt som et af de førende inden for rustfri højtryksteknologi.
 

Parker har, efter opkøbet af Autoclave Engineers, udvidet sit produktprogram af ventiler og fittings, der nu kan modstå tryk på op til 150.000 PSI. Disse ventiler og fittings imødekommer de strenge trykkrav, der er inden for offshore industrien. Tendensen inden for offshore installationer er, at disse bliver placeret på dybere havområder end tidligere, hvorfor der også stilles større krav til de komponenter, der anvendes. Producenterne af subsea udstyr kræver, at ventiler og fittings kan modstå disse hårde miljøer. Parker Autoclave komponenter lever op til disse krav og er blandt markedets bedste.
 

Autoclave kugleventiler er som udgangspunkt fremstillet i rustfrit stål, men kan også fås i 6Mo, Super Deplex og Inconel 625. Sidst omtalte er særlig konstrueret til subsea udstyr på store dybder i miljøer med et højt saltindhold. Parker Autoclave Engineers fremstiller også tovejs og trevejs kugleventiler, der er konstrueret til disse miljøer. Tovejsventiler kan fås med en kugleåbning på op til 1 tomme og trevejsventiler med op til ½ tomme. Afhængig af de anvendte rørfittings kan ventilerne tilpasses et arbejdstryk på op til 20.000 PSI.
 

Parker Autoclave kugleventiler har følgende fordele:

  • Overholder krav i API 6A-PR2
  • Er testet i forhold til deres konstruktionsmæssige integritet og forseglingsevne
  • Indebærer et innovativt, helstøbt tapmonteret design
  • Eliminerer forskydningsfejl
  • Giver dobbeltvirkende flowservice
  • Indeholder spindel der støttes af en trykskive, der forhindrer, at tryk påvirker sæde- og kuglejustering
  • Kan være pladsbesparende
  • Kan leveres i versioner, der kan styres af fjernstyret undervandsfartøj
  • Er driftssikre

 

Komponenterne har gennem årene vist høj integritet og arbejdstrykegenskab, hvilket gør produkterne eftertragtet. Du kan altid kontakte vores salgsteam på tlf. 70 10 09 11 eller HER

 

Husk at du kan modtage dine nyheder direkte fra os ved at følge os på LinkedIn her.

 

Serman & Tipsmark er etableret i 1994. De mange års erfaring har medført ekspertviden indenfor hydraulik og i kraft af know how fra vores egenproduktion, kan vi i dag kalde os selv specialister i hydrauliske løsninger. Siden 1999 har selskabet været et 100 % ejet datterselskab af den danske grossistvirksomhed Sanistål. Serman & Tipsmark har ca. 55 højt kvalificerede medarbejdere og er beliggende i den nordjyske by Brønderslev.