Stort udvalg af Eatons kvalitetsfiltre til hydrauliksystemer

Stort udvalg af Eatons kvalitetsfiltre til hydrauliksystemer

Hos Serman & Tipsmark har vi et stort udvalg af forskellige kvalitetsfiltre til hydrauliksystemer. Vi er blandt andet lagerførende i filtre fra producenten Eaton – med dag til dag levering. Eaton har mere end 75 års erfaring i at hjælpe ingeniører med at udvikle, bruge og vedligeholde filtre. Grundet den store erfaring inden for deres område passer en samarbejdspartner som Eaton som fod i hose hos os. Vi sætter nemlig en ære i vores store erfaring og tror på, at det er vejen frem for at kunne yde den bedste service og levere de bedste hydrauliksystemer.
 
Hos os kan du eksempelvis både finde komplette filtre, filtre med elementer og filterelementer fra Eaton – både som returfiltre og trykfiltre til hydraulikolien. Herudover har vi et stort filterprogram, fordi vi tror på at man skal have erfaring og stort udvalg for at yde det bedste.
 
 
Vi ved, at 80 % af  mekaniske fejl på hydraulikanlæg er relateret til utilstrækkelig kontrol og filtrering af olien. Derfor er ren hydraulikolie altafgørende for at sikre optimal drift af din hydrauliske pumpestation. Det er her retur- og trykfiltrene kommer ind i billedet, og det kan vi selvfølgelig hjælpe dig med.
Vi har naturligvis også luftfiltre fra Eaton, som beskytter dit hydrauliksystem ved at filtrere ødelæggende fugt og partikler fra. Med originale kvalitets filtre fra Eaton sikrer du altså optimal bortfiltrering af uønskede partikler og beskytter derved din HPU optimalt.

 
 
Kontakt os gerne på tlf. +45 70 10 09 11 eller ordre@serman-tipsmark.dk for at høre mere.
 
 
Basic_Image 34
Basic_Image 35
Basic_Image 36
Basic_Image 37