Stort udvalg af hydraulikkomponenter - leveret dag til dag

Stort udvalg af hydraulikkomponenter - leveret dag til dag

Hos Serman & Tipsmark har vi altid et stort udvalg i hydraulikkomponenter på lager. På den måde kan vi altid finde en løsning til vores kunder. Overordnet er vi opdelt i to ”enheder” – hhv. her-og-nu service og planlagt service.

Dag til dag levering
Vores store lagerbeholdning af forskellige hydraulikkomponenter gør, at vi altid kan finde en løsning. Så står du pludselig med et problem, der kræver service og en ny komponent straks, har vi dag til dag levering. Det vil sige, har vi f.eks. udsolgt af én type komponenter fra Bosch, kan vi levere en tilsvarende komponent fra eksempelvis Parker – eller en af vores andre leverandører.

Planlagt service
Vores varierede lagerbeholdning gør også, at vi kan tilbyde mange forskellige typer løsninger. Når vi taler om planlagt service, kan vi præsentere løsninger som opfylder kundens krav. Det vil sige, at et tilbud fra os kan variere alt efter krav til pris, leveringstid, kvalitet, osv. På den måde kan vi sparre med dig som kunde og finde ud af, hvad der præcis passer til dine behov og dine maskine.

Vores store komponentudvalg betyder også, at vi har mange forskellige kvalitetsleverandører. Vi samarbejder blandt andet med: Danfoss, Bosch, Parker, Dynex, Argo Hytos, Eaton, m.fl. Få et samlet overblik over vores samarbejdspartnere her.

Du kan også altid kontakte os, så kan vi finde en løsning tilpasset dine behov.
Basic_Image 25
Basic_Image 26
Basic_Image 28
Basic_Image 29
Basic_Image 53