Teknisk service: hele vejen til Kina

Teknisk service: hele vejen til Kina

Hos Serman & Tipsmark har vi udvidet vores service – helt til Kina. Vi har leveret fire anlæg til en stor kinesisk leverandør i vindmøllebranchen nær Shanghai. Mere specifikt er det produktionsudstyr, hvori der indgår Serman & Tipsmark hydraulik. Det sikrer en styret og velkendt proces hele vejen igennem – og det minimerer fejl i produktionen. Især når der er med meget store og meget kostbare emner at gøre er det vigtigt.

Fakta om anlæggene
Helt specifikt er det hydrauliske power units (HPU’er) med mange cylindere, som skal styres løbende i processen. Til den samlede installationen har vi leveret:
 
  • 4 stk. hydrauliske power unit – (HPU)
  • 72 stk. hydrauliske cylindre
  • 4 x elektriske styringer
  • 4 x komplet hydrauliske montager
    • Rør
    • Fittings
    • Slanger
I Brønderslev pakkede vi en komplet container med alle dele og det nødvendige værktøj, som blev sendt til kunden i Kina. Så var det hele klart, da vores to servicemontører landede. 
Vi har desuden gennemført SATs (site acceptance tests) til kundens store tilfredshed. Vores to servicemontører medbragte deres store erfaring fra Danmark, her har Serman & Tipsmark leveret mange lignende løsninger. På den måde kunne vi klare os uden den store support fra kunden selv.


Kulturel berigelse
Vores servicemontører var samlet afsted i 14 dage. Det betyder, at de har haft rig mulighed for at opleve den kinesiske kultur og forskellene mellem Danmark og Kina. Ud over faglig indsigt, har vores udsendte servicemontører også fået et stort kulturelt udbytte. Det er med til at sætte tingene i perspektiv og gør at vi fremover har bedre mulighed for at tilpasse os mange forskellige kundetyper. Vi sætter stor pris på sådan nogle muligheder og vi ser frem til mere samarbejde uden for Danmarks grænser.
 
S&T er med hele vejen
Serman & Tipsmark var med i hele processen fra salg til produktion, installation og FAT. Hele vejen igennem har vi været i tæt dialog med kunden. På den måde kan vi sikre, at der ikke opstår misforståelser hverken teknisk eller kommercielt. Hele projektet resulterede i en meget glad og tilfreds kunde – det betyder også, at vi kan være glade og stolte i S&T.

Stor erfaring gør forskellen
S&T blev valgt til opgaven på grund af vores store erfaring i at lave avanceret, styret hydraulik hvor der er krav om præcis og kontrolleret hydraulik. Vi har tidligere leveret tilsvarende anlæg i Danmark og på den måde vidste kunden, at vi har knowhow og ekspertise i denne vigtige proces.

Hvis dit firma har brug for hydraulisk håndteringsudstyr til vindmøllebranchen – gerne med krav – så er vi hos Serman & Tipsmark altid klar til at byde på opgaven.
 
Kontakt vores salgsafdeling og hør nærmere:

Tlf. 70100911