Sådan levetidsforlænger og reducerer du omkostningerne på dine hydrauliske anlæg

Sådan levetidsforlænger og reducerer du omkostningerne på dine hydrauliske anlæg

Olien på dine hydrauliske anlæg forurenes over tid af forskellige partikler, hvilket fører til ekstraordinært stort slid på komponenterne.

Derfor kan det være en god idé at rense eller skifte hydraulikolien, da behovet for hyppig udskiftning af komponenter derved reduceres og vedligeholdelsesomkostningerne minimeres på lang sigt.

 

Rensning af hydraulikolie i stedet for at udskifte den sparer omkostninger og kan have flere gavnlige effekter på miljøet

Ligesom på en bil skal du også sikre, at olien på dit hydrauliksystem er rent – men vidste du at det både er billigere og mere miljørigtigt at rense olien fremfor at skifte den?

Mindske olieaffald: Ved at forlænge levetiden af olien, mindskes behovet for hyppige udskiftninger og dermed reduceres mængden af affaldsolie.

Sparer på ressourcer: Genbrug af eksisterende olie betyder, at færre naturlige ressourcer skal udvindes og forarbejdes til fremstilling af ny olie.

 

KØB OLIEFILTRERINGSENHEDER hos Serman & Tipsmark

Argo Hytos, Parker og Eaton har udviklet en række mobile oliefiltreringsenheder til filtrering af alle typer hydraulikolie. Enhederne leveres klar til ”plug and play”. Som forhandler af produkterne kan du naturligvis købe de forskellige oliefiltreringsenheder hos Serman & Tipsmark.

Kontakt vores salgsafdeling for at høre mere om vores vores udvalg af Argo Hytos, Parker og Eaton oliefilterenheder.

På vores webshop har du mulighed for at købe oliefiltreringsenheder fra Argos Hytos.

Få foretaget din partikelmåling og olieanalyse af Serman & Tipsmark

Vi kommer gerne ud og servicerer dine hydraulikanlæg. Ved et servicebesøg vil vi lave en partikelmåling og en olieanalyse. Vi renser olien såfremt det er nødvendigt, og installerer eller udskifter hydraulikfilterelementer og installerer evt. partikeltæller, der kan forlænge hydraulikoliens og dit anlægs levetid.

Læs mere om vores hydraulikservice.

Basic_Image 253
hydraulikservice