Serman & Tipsmark er Achilles JQS-certificeret

Høj kvalitet og sikkerhed er din garanti

Vores Achilles JQS-certificering sikrer, at vi lever op til de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed i offshore-industrien. Dette betyder, at vores kunder kan stole på, at vi leverer produkter og tjenester af høj kvalitet, som overholder alle nødvendige sikkerheds- og dokumentationskrav.

Langvarig erfaring med offshore-løsninger
Serman & Tipsmark har i flere år leveret specialløsninger til offshore og har over 10 års erfaring som Achilles JQS-certificeret leverandør. Med en imponerende kundeliste, herunder TechnipFMC, HMHW og Aker Solutions, har vi bevist vores evne til at håndtere krævende og komplekse projekter til fuld kundetilfredshed.

Effektivitet og hurtig responstid
Achilles JQS-systemet hjælper os med at optimere vores indkøbsprocesser og leverandørstyring, hvilket betyder, at vi kan reagere hurtigt og effektivt på kundernes behov. Dette sikrer minimal nedetid og hurtig udbedring af eventuelle problemer.

Specialiserede løsninger og ekspertise
Vi er eksperter i at udvikle testsystemer til afprøvning af hydrauliske komponenter til SUBSEA-operationer og levere hydrauliksystemer til borerigge. Vores specialiserede kompetencer betyder, at vi kan tilbyde skræddersyede løsninger, der opfylder de specifikke krav og standarder i den norske offshore-industri.

Tag det næste skridt mod sikkerhed og effektivitet – lad os hjælpe dig med at opfylde dine behov inden for hydraulik og offshore-applikationer.

📞 Ring til os på 7010 0911

✉️ Send en e-mail til serman-tipsmark@serman-tipsmark.dk

Serman & Tipsmark – Din garanti for kvalitet og sikkerhed i offshore-industrien!

Få mere information om Achilles Oil and Gas Europe, Supply Chain Community.

Faktaboks

Achilles JQS står for Achilles Joint Qualification System og er en sammenslutning af aktører i den danske og norske offshoreindustri, Achilles Oil and Gas Europe, Supply Chain Community, der blev grundlagt i 1991.

Formålet er at kvalificere leverandører og optimere indkøb inden for sektoren, og Achilles JQS bruges da også af alle de største i branchen, bl.a. INEOS, EDF, ExxonMobil, Sainsbury m.fl.

 

Basic_Image 346