Serman & Tipsmark er Certificeret Parker Piping service center

Serman & Tipsmark er Certificeret Parker Piping service center

Serman & Tipsmark AS har for nylig opnået en vigtig milepæl i virksomhedens rejse ved at blive certificeret Parker Piping Service Center.

Fra den 4. til den 6. december besøgte Serman & Tipsmark, Parker Hannifins division for High-Pressure Connectors Europe (HPCE) for at afslutte processen med at blive certificeret.

Certificeringen understreger Serman & Tipsmark AS’s ekspertise i væskehåndteringsløsninger og overholdelse af de højeste industristandarder.


Hvad betyder det for dig?

Som Parker Certified Piping Service Centers samles Parkers innovative rør- og flangesystem, hos os med rådgivning, design, præfabrikation, levering og installation af Parflange F37 og Parker HPF for bl.a. at opnå et stærkt system og minimere de samlede omkostninger ved installation af rørføringsprojekter.


Hvilke fordele er der med Parker F37 og HPF-teknologien?

Parker F37 og HPF-teknologien forbinder rør på en enkel, sikker og energieffektiv måde. Koldreformeringsprocessen er meget hurtigere end svejsning og sikrer en integreret forbindelse og effektiv måde at overføre kemikalier, vand, hydraulikolie og andre væsker på.

Parflange F37 og Parker HPF svejsefri rørsystemer er designet til høj- og lavtryksanvendelser, hvor hurtig idriftsættelse er påkrævet. Dette er ideelt til industriel, offshore og marinebrug – det er flushing-venligt, hurtigere og billigere, end de samlede omkostninger ved traditionelle svejseinstallationer.


Parflange F37 systemet

Parflange F37-flangesystemet bruges til rør med en udvendig diameter på 16 til 273 mm (1/2 "- til 10" flange®). Den er velegnet til rørvægtykkelser på op til 9 mm og tryk op til 420 bar. Den nyudviklede SAE 1000-version fås til lavtryksområdet (op til 70 bar).


HPF-teknologien

Parker HPF system er justeret til standard rørdimensioner med diametre fra 25 til 150 mm og vægtykkelse op til 20 mm. Fås i stål med zinkbehandlet Cr6 -free overfladebehandling. Parflange F37 fås også i rustfri materialer.

Parker-F37 parflange
perker-HPF-system

Som Parker Certificeret Piping Center kan vi tilbyde:

  • Den bedste kvalitet og pålidelighed
  • Systemteknologi af høj kvalitet
  • Du opnår ny effektivitet ved højt tryk
  • Skræddersyede brugerløsninger
  • Integration i eksisterende systemer/applikationer
  • Frigiver kapacitet og sparer tid og udgifter
  • Dokumenterede rørtegninger
  • Klassegodkendt system (DNV, ABS, BV og andre kendte klassificeringsvirksomheder)

Vores team af kyndige og erfarne fagfolk arbejder tæt sammen med jer for at forstå jeres specifikke behov og udfordringer og sikrer skræddersyede løsninger.

Ønsker du yderligere information vores ydelser eller om Parker Hannifin’s aftale med Serman & Tipsmark, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7010 0911 eller på e-mail.