Serman & Tipsmark overtages af selskabets ledergruppe

Ledergruppen i den nordjyske hydraulikvirksomhed Serman & Tipsmark overtager ejerskabet af virksomheden, efter de hidtidige ejere Sanistål har frasolgt selskabet. Den nye ejerkreds, som blandt andre tæller én af virksomhedens grundlæggere, kender selvsagt virksomheden ud og ind og ser frem til at fortsætte drift og udvikling, nu også som ejere.

 

Den fem mand store ledergruppe i den nordjyske hydraulikvirksomhed Serman & Tipsmark er nu officielt også ejere af virksomheden, som har base i Brønderslev. Det sker, efter den hidtidige ejer Sanistål har frasolgt Serman & Tipsmark efter 23 års ejerskab. Salget sker som led i Saniståls strategiske fokusering på kerneforretningen som service- og distributionsvirksomhed.

Den nye ejerkreds består af administrerende direktør Bo Fisker, teknisk direktør Henning Dybro, udviklingschef og medstifter Claus Tipsmark, servicechef Rasmus Obel Dziadzio-Jensen og produktionschef Jacob Saksager.

- Overtagelsen af ejerskabet er det helt rigtige, både for os som ledergruppe og for virksomheden. Vi fastholder og forankrer sammen lokale arbejdspladser i Brønderslev og ikke mindst det unikke DNA, der er opbygget i virksomheden gennem en lang årrække. Det er meget glædeligt, fortæller administrerende direktør Bo Fisker.

- Med virksomheden på ledergruppens hænder giver det naturligvis medarbejderne en tryghed i, at deres arbejdsplads nu også ejes og fortsat ledes af velkendte ansigter og i en velkendt struktur, tilføjer produktionschef Jacob Saksager.

 

Ifølge Claus Tipsmark, der var med til at etablere Serman & Tipsmark i 1993, er en af virksomhedens store forcer vedholdenhed:

- Størstedelen af vores medarbejdere har mere end 15 års anciennitet, hvilket understreger vores solide specialisterfaring, som gør os til en kompetent samarbejdspartner for vores kunder, siger han.

- Serman & Tipsmark vil fortsat tilbyde hydraulikløsninger, service og komponentsalg til industrien – sidstnævnte nu også via vores nye webshop, så vores kunder endnu lettere og hurtigere kan bestille hydraulikkomponenter, fortæller servicechef Rasmus Obel.

- Ændringen i ejerskabet giver ikke anledning til væsentlige ændringer i virksomheden på den korte bane. I ejerkredsen ser vi nu frem til at fortsætte den gode drift og udvikling af Serman & Tipsmark, lyder det fra teknisk direktør Henning Dybro.

 

Det nye ejerskab er gældende fra den 29. april 2022.