Strategisk samarbejde mellem Serman & Tipsmark A/S og Brade Technic & Solutions

Serman & Tipsmark A/S og Brade Technic & Solutions ApS, som er en del af Brade Group ApS, har indgået et strategisk samarbejde om hydraulikservice og projekter på tværs af Danmark. 

Brade Technic & Solutions ApS har ekspanderet virksomheden med en hydraulikafdeling, og har som en del af planen ønsket at finde en samarbejdspartner, som kan supplere virksomheden. I den forbindelse udtaler administrerende direktør for Brade Group, Jørgen Brade: ”Det er med glæde, at det er lykkedes at indgå samarbejde med en virksomhed som Serman & Tipsmark, som med stor ekspertise, har været i markedet i mere end 30 år.”

Servicechef hos Serman & Tipsmark, Rasmus Obel Dziadzio-Jensen tilføjer: ”Det er glædeligt at indgå et samarbejde med en kvalificeret og dedikeret partner, som er bredt repræsenteret i industrien og tilmed i grene af industrien, hvor Serman & Tipsmark ikke er repræsenteret i dag.”

Brade Group er lokaliseret på Sjælland og Serman & Tipsmark i Nordjylland og på Fyn. Med den geografiske spredning rykker vi nu i fællesskab endnu tættere på kunderne. Begge virksomheder ser frem til samarbejde om og servicere eksisterende og kommende forretningsforbindelser.

Har du brug for service, vedligehold og renovering af hydrauliske systemer og industrianlæg? 

📞 Ring til os på 7010 0911

✉️ Send en e-mail til serman-tipsmark@serman-tipsmark.dk

Basic_Image 348