Levering af HPU til splitsystem på sandpumper

Levering af HPU til splitsystem på sandpumper

Serman & Tipsmark har for nyligt leveret en HPU til en af vores kunder i marineindustrien. Pumpestationen er placeret i en ”sandpumper” – et imponerende skib, der har en særlig funktion i at fjerne og flytte store mængder sand fra havbunden. Dette kan være til formål som opfyldning af strande, byggeri af diger eller havneudvidelser, kystlinjer og infrastrukturprojekter, hvor der kræver store mængder sand.

For at kunne flytte de enorme mænger sand er skibets bund konstrueret til at kunne åbne sig – kaldet et splitsystem - så sandet falder neden ud af bunden af skibet. Denne funktion er styret af hydraulik fra Serman & Tipsmark.

Hydrauliksystemet forsyner en ringlinje med olie til splitsystemet og andre funktioner på skibet til f.eks skibets spil og klappe. Hydrauliksystemet kan transportere 1600 liter olie pr. min og drives af 6 stk. 86 kW elmotorer.

Desuden er ståltanken som HPUen er bygget i, ekstrem stærk, da den skal kunne holde til de enorme kræfter, der påvirker HPUen når skibets splitsystem åbner sig og lågerne vipper 5-10 grader.

Serman & Tipsmarks ekspertise sikrer høj kvalitet af hydraulik til den nye pumpestation og er designet til at imødekomme de specifikke behov og krav der er til systemer af denne kaliber.

Skal vi hjælpe dig med dit specifikke projekt? Så kontakt os på 7010 0911 eller kontakt os her.

Basic_Image 295
Basic_Image 297
Basic_Image 299