Serman & Tipsmark leverer avanceret robotanlæg

Serman & Tipsmark leverer avanceret robotanlæg

Fuldautomatisk modultester
Anlægget er en fuldautomatisk modultester til en større dansk kunde, som bruges til fuldautomatiske tests af kundens færdigmonterede enheder – uden nogen form for manuel håndtering. Den fuldatuomatiske modultester kan håndtere 50 modulvarianter. Specifikt tester det for tryktab for flow med op til 15 L/min og for lækage ned til 5 ml/min.

Testtiden bliver væsentligt kortere, fordi robotten klarer arbejdet og føder anlægget. Robotten er også med til at gøre testene mere specifikke, fordi det er de samme bevægelser der kører. På en skærm kan kunden følge med i hvor langt den aktuelle test er, og om alt er i orden. Så kan man holde øje med om modulet er godkendt eller har fejl. Hvis anlægget finder fejl på et modul, placeres det på et særligt transportbånd. Bagerst i anlægget er der let overskuelig adgang til ventiler, målere, pumper og filtre. Alle anlæggets elinstallationer er samlet i et særskilt skab, som det ses i videoen herunder.

Stor erfaring leder til større opgaver
Det er langt fra første gang vi hos Serman & Tipsmark har udviklet og leveret et testanlæg af denne kaliber. Vi har en lang tradition med avancerede anlæg og har de rigtige kompetencer til at bygge dem. Det var også en af grundene til at kunden valgte os til opgaven.

Se videoen herunder, hvor du får en grundig gennemgang af hvad anlægget kan og hvordan det arbejder.

Vil du vide mere om anlægget eller har du en forespørgsel? Kontakt os med det samme. Du kan også se meget mere om mange af de testcases som vi har udviklet gennem årene.