Specialdesignet HPU til 20 fods container muliggør hurtig installation

Specialdesignet HPU til 20 fods container muliggør hurtig installation

For det norske selskab Axtech har vi for nylig produceret en større Hydraulisk Power Pack (HPU), der skal bruges ombord på forskellige fartøjer i marine og offshore industrien. HPU'en leverer samlet ca 950 l/min og 300 bars arbejdstryk og er udstyret med 3 effektregulerede pumper, 2500L rustfri tank og separat vandkølet oliekøler.

Kunden ønskede en special designet HPU, der trods den store effekt og volumebehov stadig skulle kunne transporteres i en 20 fods container, der muliggør hurtig installation ombord på skibet.

HPU'ens opgave er at levere arbejdshydraulik på skibets ringlinje, hvorpå der er forbundet forskellige hydrauliske værktøjer/applikationer. Alle pumper samles i én hydraulikblok med filtering og elektronisk trykregulering, så der ikke produceres mere tryk end ringlinjen har brug for.

 

Basic_Image 319
Basic_Image 321
Basic_Image 323
Basic_Image 325

Udfordring løst til kundens store tilfredshed

Med et stærkt team af konstruktionstekniske og hydrauliske kompetencer – både på kontoret og i værkstedet – har vi løst opgaven med stor fleksibilitet, efter kundens behov og til kundens store tilfredshed. 

 

"Samarbejdet med Serman & Tipsmark om dette projekt har været en succes for begge parter."

"Vi ser Serman & Tipsmark som en værdsat og meget vidende virksomhed med en høj standard inden for design og produktion af hydrauliske power packs og blokløsninger."

 

Willam Hunter, Projektejer hos Axtech 

Basic_Image 331
Basic_Image 333

"Selvom der har været nogle ændringer i projektets omfang, er de blevet håndteret godt af begge parter."

"Vi fik et produkt, der opfylder vores kundes krav ud fra et teknisk-økonomisk synspunkt, og det opfylder de kvalitetsmæssige og tekniske krav, der svarer til det specifikke projektomfang."

"Serman & Tipsmark håndterede ændringer i omfanget meget godt, da disse ofte er uundgåelige i forbindelse med skræddersyede designs."

 

Willam Hunter, Projektejer hos Axtech 

Basic_Image 327
Basic_Image 329

Skal vi hjælpe dig med dit specifikke projekt? 

Så kontakt os på 7010 0911 eller kontakt os her.