Stort hydraulisk anlæg til Roll on - Roll off rampe

Stort hydraulisk anlæg til Roll on - Roll off rampe

Vores værksted er i fuld gang med flere større projekter der skal ud til hele verden.

Vi er netop nu ved at færdiggøre et turn-key hydraulisk anlæg til en marinekunde i Hirtshals. Anlægget er et komplekst hydraulisk løftesystem til en Roll on - Roll off færgerampe. Rampen er i to etager og inkluderer også to passagerlandgange. Øvre rampe er 4,5 meter bred og den nedre rampe er hele 30 meter bred. Begge ramper følger, ved hjælp af vores elstyring, automatisk færgens bevægelser i vandet. Derudover er rampen, bomme og lys styret af en fjernbetjening.

 

Stort fokus på sikkerhed

Med 16 cylindere kombineret af både løfte og låse funktioner er sikkerheden i anlægget helt i top. Rampen opereres af de 16 hydrauliske cylindere, og skulle det hydrauliske tryk mod al forventning fejle er der indbygget et hydraulisk/mekanisk låsesystem der forhindrer lejet i at falde.

Pumperummet og teknikken bliver leveret i en container der er tilpasset behovene og hele anlægget kan dermed modstå både vind og vejr når det er værst. Rør og fittings er i rustfrit stål mens resten af anlægget er overfladebehandlet så det egner sig til saltvandsmiljøet.

Anlægget bliver som nævnt også leveret med tilsvarende passagerlandgangssystemer. Disse systemer følger også færgens bevægelser samt kompenserer for last efter færgens på- og aflæsning. Passagerlandgangene monteres både i Hirtshals og i Kristiansand og bliver leveret med teknikskab og fjernbetjening.

Skal vi også hjælpe dig med dit næste projekt? Så kontakt os her og hør hvad vi kan gøre for dig.

Basic_Image 14